Adala boosted
Adala boosted
Bon dia a tothom!

Tal com vam acordar amb el grup de catalans que estàvem a la Trobada Ibèrica de fa un mes...

Ja hem creat el fons col·lectiu G1 Catalunya. Allà hi podem tenir unes junes compartides que ens serviràn per dinamitzar esdeveniments i mercadillos, pagar feines de traducció al català, fer donacions col·lectives als programadors, i tot allò que decidim com a comunitat catalana amb l'objectiu d'extendre la Moneda Lliure per tot el territori.

Són benvingudes:

🎁 Donacions puntuals: Qualsevol persona que ens vulgui donar suport... ja sap!

👩‍👧‍👦 Quotes mensuals: Animem a tothom qui sigui co-creador a pagar de forma periòdica.

Per una societat lliure i democràtica, col·lectivitza el Dividend Universal!

Clau pública: HfArmioP7CnXYGsKtDtKQsmoVgv1qn1eyjGv1cyLzCx8
Adala boosted
Feliç equinocci 🌎☀️

Com passa cada sis mesos, coincidint amb els equinoccis de primavera i tardor, el Dividend Universal es recalcula. Al ser un 'dividend' de la massa monetària, si aquesta augmenta, el DU també ho fa.

Avui totes seguim tenint les mateixes G1 que ahir però tenim menys quantitat en DU (ja que la relació G1 ~ DU ha canviat). Al mateix temps, a partir d'avui fins el proper equinocci de primavera, crearem diàriament 10,42 G1, una mica més que abans.

Aquest sistema és bàsic per entendre la proposta matemàtica de la Moneda Lliure que fomenta la redistribució de la riquesa de forma descentralitzada i lliure.

Més info: inici.monedalliure.org/dividend-universal
Adala boosted

El partido Acción Nacional mexicano hace alianza con el fascismo español.

Sería terrible si la derecha tomara el poder en México; militarizaría el territorio y reprimiría a indígenas, feministas, sindicalistas y migrantes. Por suerte hay un gobierno de izquierda que hace eso mismo, pero con un discurso progre.

Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted

Interesantísima entrevista a Benoit Lavenier, uno de los fundadores de la moneda libre G1. Subtitulada al castellano en el canal de Peertube @monedalibre

🔗 tube.p2p.legal/videos/watch/67

és una eina genial! Estic provant-la i fa molt bona pinta! Quina passada tenir una eina així al :fediverse:

Al ser una aplicació per compartir esdeveniments i organitzar-se, crec que tindrà més sentit que les instàncies siguin geogràfiques/territorials i no pas temàtiques (com podria ser Mastodon o Peertube, on s'hi comparteix només contingut).

Aviam si a Catalunya es crea una nova instància. Jo personalment m'apuntaria a donar 2 euros al mes a qui la faci! Qui s'apunta?

BlankFosk - 85 anys (Homenatge a la Revolució de 1936)

🔗 video.anartist.org/videos/watc

17 de Juliol de 1936, 17 de Juliol de 2021

BIENVENIDA A L@S COMP@S ZAPATISTAS!

Demà cantaré dues cançons a l'acta de benvinguda a l'escuadrón 421 de l'EZLN. Serà un somni i un record per sempre participar en aquest acte històric per la nostra ciutat i per la lluita dels pobles i la terra.

📆 Dimarts 6, de 19h a 21h
📍 Plaça Catalunya, Barcelona

🌎 Queremos un mundo dónde quepan muchos mundos 🌍

Adala boosted

Hola Fedi! Aquest serà el compte de #LiberaForms (abans GNGforms), un programari lliure que permet crear i publicar formularis ètics.

Esperem que us agradi i que, entre totes i tots, puguem anar millorant-lo. Per cert, estem d’obres al codi, a la web i a la documentació.

Seguirem informant!

Adala boosted
Algú per aquí al fedivers sap d'alguna instància de Big Blue Button que ens pugui acollir per 10-15 euros al mes? Les nostres necessitats són:

- 3/4 sessions a la setmana màxim i no simultànies
- Poder gravar en video i exportar les sessions

Agraïm reboot ❤️
Show more
Anartist Social

Servidor social de Mastodon de Anartist
Para registrarte puedes conseguir información en https://anartist.org