Acabo de descubrir este video de @antimidia . Muy bién montado, exponiendo ideas claras, globales y transformadoras.

Construir comunidades locales y federadas (así como el fediverso) debe ser el objetivo de los que buscamos un mundo más justo y libre.

Enlace (Peertube :peertube:): kolektiva.media/videos/watch/c

Adala boosted

“Som les males herbes que creixen als seus jardins. Salvatges, incontrolables, venim de terra endins.”

“ILEGAL” per @blankfosk #Funkwhale: @adala

M’agrada molt molt aquesta, vecis ❤️

Llarga vida a #Anartist i a les seves males herbes :)

Adala boosted

Un grupo de compañeras ha abierto un nuevo frente contra la Consejería de Educación de Madrid que está demostrando una mezcla de desprecio e ineptitud en la protección de la salud en los centros educativos. Apoyemos la lucha de estas compañeras:
ensenanza.cntmadrid.org/colabo

Adala boosted
#Recomanació
'El comú català' de David Algarra Bascón @elcomucatala , descriu la història dels que no surten a la història. És una investigació oberta sobre totes les praxis comunals d'arreu del territori català que han tingut lloc al llarg de la història. Recomanem aquest llibre a totes aquelles persones que vulguin conèixer les arrels de la nostra terra des de noves perspectives on les persones estan al centre, en contraposició de l'economicisme i la veneració general del poder oligàrquic que les deixa en segon terme.

'El comú és molt més que la suma dels veïns d'un lloc, és, també, l'estreta solidaritat, sorgida de la interrelació i els nombrosos vincles que va produir un col•lectiu que, al marge dels altres poders, en gran part decidia el seu propi futur'

El Comú Català, David Algarra Bascón, Potlatch Ediciones (12€)
Adala boosted

I així, com qui no vol la cosa, en Markus FM et treu un video amb un rap divertit del seu últim disc en català, el tema es diu "Flow assimptomàtic", l'escoltes i somrius una estona.
Merci Markus x enrecordar-te de la mogudeta a Vallcarca 😉

Feu-li un impuls sisplau @ceskfreixas i @blankfosk

youtu.be/DszJojRNvck

Adala boosted
Adala boosted

(1936) Uno de nuestros camaradas, el Dr. M. Pierrot, propone como medida de oportunidad y de conveniencia, asegurar una especie de renta vitalicia a los privilegiados desposeídos de sus riquezas, dada la dificultad con que se habrá de tropezar para su adaptación al nuevo orden de las cosas. La nueva generación podría darse por feliz si puede comprar a ese precio su seguridad y las garantías de su libre desenvolvimiento.

(1938) Después del movimiento de julio, hemos sido de los pocos que insistieron sobre ese mismo pensamiento. En nombre de un revolucionarismo mal entendido, no hemos sido escuchados y esa falta explica, en parte, el giro ulterior de los acontecimientos y la pérdida de las simpatías que habia suscitado nuestra revolución no sólo en el proletariado, sino en las filas de la clase media y de la pequeña burguesía.

Diego Abad de Santillán: El organismo económico de la revolución (Ed. Descontrol)

Adala boosted

De fet, un dels meus somnis en el terreny professional és enregistrar un disc 100% amb programari lliure i hardware de codi obert. Fa temps havia localitzat estudis de so a Europa que usaven només programari lliure, però no en vaig aconseguir trobar cap on tota la maquinària també ho fos. Ha de ser possible.

Show thread
Adala boosted

¡gracias @anartist por el espacio!

he oscilado entre la desconexión y la presencia en estas redes, entre el dejar ir las tecnologías digitales y el reapropriarlas... por el momento me encuentro aquí con ganas de compartir y contribuir a la práctica de la cultura libre 🌱

Adala boosted

Así luce el balcón de CNT-AIT Madrid en la Plaza de Tirso de Molina. Que no se olvide ni por instante la importancia de la solidaridad con Rojava...

Adala boosted

:anartist_blanco: ¿Como nos financiamos? :anartist_blanco:

El alquiler del servidor que compartimos es nuestro principal gasto.

Para financiarlo, mensualmente, las usuarias de la comunidad aportamos entre 0 y 5 euros como cuota. Nadie está obligada a pagar, cada una aporta lo que puede.

De esta forma, en menos de un año, ya hemos financiado el 50% del coste anual de la comunidad.

Para gestionar las cuotas y donaciones utilizamos la herramienta: opencollective.com/anartist

:_earth:

Adala boosted
Adala boosted
Tot el suport a #LaBuenosAires! Mai podran desallotjar les nostres idees. Per més que militaritzeu el barri, tornarem a entrar, ho tornarem a fer, perquè és TOT el que ens queda, teixir projectes comunitaris. Perquè estem fartes de la merda de futur que ens esteu imposant.

La Buenos Aires ha estat la llavor o el planter de molts projectes entre els quals la #MonedaLliure. Dissabte passat vam tenir la sort d'organitzar una trobada allà que va ser tot un èxit.

Hem de defensar projectes així i fer brotar noves formes de vida emancipatòries i populars. Ho estem fent. I no pararem. Mai.

La Buenos Aires és del poble!

'Van intentar enterrar-nos però no sabíem que erem llavor'

Pedro Sánchez: Limitando al máximo vuestra vida social protegeréis la salud de vuestros amigos y familiares...

De quina salut parla?

Ens volen vives (gràcies), pobres, ignorants, soles i infelices.

A la merda tot!!

Adala boosted
Adala boosted
Amb l'arribada del Covid i el confinament que va provocar, des del Hacklab del barri, vam decidir obrir l'Àgora Veïnal del Guinardó; un espai virtual on les veïnes i col·lectius del barri puguin publicar lliurement les notícies que afecten al veïnat amb l'objectiu de crear un mitjà de comunicació intrabarrial per l'autogestió local.

Uns mesos més tard, el projecte segueix viu però creiem que li falta visibilitat. Per això hem sincronitzat les notícies que s'hi publiquen a algunes xarxes socials.

SI voleu seguir les notícies que s'hi publiquen aquí al #Fedivers seguiu a @agoraguinardo o passeu-vos per la web https://agora.guinardo.org.

Seguim!

Fa dos anys, en un 12-O com avui, vam publicar la cançó 'El foc que mou la terra'. Inspirada en la mítica Carta de Seattle escrita pel cap indi dels Swaminsh al president dels Estats Units, al 1854.

Gairebé 200 anys més tard, les seves paraules encara ens ressonen a aquelles persones que busquem un sentit a la vida, lluny de la guerra, el colonialisme o l'explotació de la terra.

Si voleu escoltar-la us deixo aquí el link:

:peertube: video.anartist.org/videos/watc

Adala boosted

@blankfosk @anartist Ohhh, es boníssim. No us havia escoltat mai abans però m’ha agradat molt. Molt guai ver contingut de qualitat per el fediverse i per peertube. Seedejant la cançó i escoltant la resta de la vostra discografia

Nou tema amb el meu germà menorquí Rudymentari!

Ja disponible al d' @anartist :
video.anartist.org/videos/watc

Per més videos d'Adala segueix el canal de Peertube: @blankfosk

Adala boosted

@anartist​i buruz gehio hizketan, konturatu naiz Peertube instantzia eta txukuna ere badutela, beraz seguraski nere OpenTubeko kontua bertara aldatukot.

Show more
Anartist Social

Servidor social de Mastodon de Anartist
Para registrarte puedes conseguir información en https://anartist.org