Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted
Adala boosted

Interesantísima entrevista a Benoit Lavenier, uno de los fundadores de la moneda libre G1. Subtitulada al castellano en el canal de Peertube @monedalibre

🔗 tube.p2p.legal/videos/watch/67

és una eina genial! Estic provant-la i fa molt bona pinta! Quina passada tenir una eina així al :fediverse:

Al ser una aplicació per compartir esdeveniments i organitzar-se, crec que tindrà més sentit que les instàncies siguin geogràfiques/territorials i no pas temàtiques (com podria ser Mastodon o Peertube, on s'hi comparteix només contingut).

Aviam si a Catalunya es crea una nova instància. Jo personalment m'apuntaria a donar 2 euros al mes a qui la faci! Qui s'apunta?

BlankFosk - 85 anys (Homenatge a la Revolució de 1936)

🔗 video.anartist.org/videos/watc

17 de Juliol de 1936, 17 de Juliol de 2021

BIENVENIDA A L@S COMP@S ZAPATISTAS!

Demà cantaré dues cançons a l'acta de benvinguda a l'escuadrón 421 de l'EZLN. Serà un somni i un record per sempre participar en aquest acte històric per la nostra ciutat i per la lluita dels pobles i la terra.

📆 Dimarts 6, de 19h a 21h
📍 Plaça Catalunya, Barcelona

🌎 Queremos un mundo dónde quepan muchos mundos 🌍

Adala boosted

Hola Fedi! Aquest serà el compte de #LiberaForms (abans GNGforms), un programari lliure que permet crear i publicar formularis ètics.

Esperem que us agradi i que, entre totes i tots, puguem anar millorant-lo. Per cert, estem d’obres al codi, a la web i a la documentació.

Seguirem informant!

Adala boosted
Algú per aquí al fedivers sap d'alguna instància de Big Blue Button que ens pugui acollir per 10-15 euros al mes? Les nostres necessitats són:

- 3/4 sessions a la setmana màxim i no simultànies
- Poder gravar en video i exportar les sessions

Agraïm reboot ❤️

Interessantíssim article sobre l'actualitat del "Do It Yourself" en el panorama musical d'avui.

tempsarts.cat/la-fallacia-del-

"La idea del Do It Yourself ha quedat desvirtuada per l’individualisme i l’oligopoli de la indústria musical. En contraposició, intueixo que pot ser útil posar en valor un altre concepte, el Do It Together. Fomentar les relacions en xarxa, horitzontals i descentralitzades per diversificar els recursos i dependre menys de les grans plataformes."

Adala boosted
Adala boosted

| OpenCollective

En mayo nuestra cuenta en OpenCollective, la plataforma que utilizamos para financiar nuestro proyecto, cumplirá un año. Gracias a las cuotas pagadas mensualmente por la mayoria de miembros de la comunidad, hoy podemos decir que ya casi somos un proyecto auto-suficiente económicamente.

Gastos mensuales: 77 euros (servidores)
Cuotas: 71 euros (16 cuotas)

🏦 Opencollective: opencollective.com/anartist
🔗 Más información: forum.anartist.org/t/estado-ec

Adala boosted

A principios de este año compré varios libros de poesía. De todos ellos, 'Un pequeño moretón en la piel de nadie' de Kyra Galván me ha encantado.

La leo con la idea presente de que no juega con la apariencia de lo «culto» que el/la poeta deba mostrar como si la literatura fuera un entretenimiento elitista.

Para mí, «diáfana» es la impronta para sus poemas; de una generación ochentera. Buscando, hallé su blog y su última publicación, muy recomendable:

poesiadekyragalvan.blogspot.co

Adala boosted
Xarxa d'Aliments del Guinardó:

'Vermut a l'Analògica (25/04/21)'

Llegeix més a: http://agora.guinardo.org
Adala boosted
Hacklab Guinardó:

'Presentació de la Moneda Lliure al Guinardó'

Llegeix més a: http://agora.guinardo.org
Adala boosted
#AGENDA · Presentació de la Moneda Lliure

📆 Diumenge 09 de Maig 2021
📍 C/ Torre Vélez 33, 08041, Barcelona
🏠 L'Analògia (Guinardó)

Diumenge 9 de maig organitzem una nova presentació de la Moneda Lliure a Barcelona. Al matí jugarem al joc de rol 'Geconomicus' i aprendrem com funciona el sistema bancari al que ens obliguen a viure i el compararem amb el sistema que proposa la Moneda Lliure. A la tarda reflexionarem i debatirem sobre la ML i les idees que sorgeixin.

Us convidem a participar! Creem noves formes d'organitzar l'economia de forma democràtica i descentralitzada!

Inscripcions: https://formularis.guinardo.org/monedalliure

Més info: https://monedalliure.org
Adala boosted

La pedagogía libertaria desde sus orígenes ha vivido interesantes debates que han dado lugar a dos corrientes a menudo enfentadas desde finales del siglo XIX [Hilo👇🏾]

Show more
Anartist Social

Servidor social de Mastodon de Anartist
Para registrarte puedes conseguir información en https://anartist.org