Ei Fedi! Just acabo de fer el curs aquest de Prevenció de Riscos Laborals que ara ens han començat a demanar a alguns concerts i tal... i m'ha surgit un interès molt fort amb el software que utilitzen per fer-lo.

És un d'aquests mòduls onlines en els que has d'anar passant pantalles de forma interactiva i et va sortint info en àudio o imatges, o text... és molt cutre però m'agradaria saber:

Quin software és? És lliure? Hi ha algun programari lliure que faci algo semblant?

Comparteixo captura

· Properes dates

Aquests propers 7 dies farem dos concerts acústics dins d'esdeveniments de la G1, una moneda social a la que volem donar el nostre suport ja que ens ressona molt amb els nostres ideals i lluites. Més info: @monedalliure / monedalliure.org

ACÚSTIC A MATARÓ (MERCAT G1)
📆 Diumenge 12 a les 20h
📍 Can Fugarolas
🎟 Gratuït

ACÚSTIC A BALAGUER (MERCAT G1)
📆 Divendres 17 a les 22h
📍 EcoGarden Pàmies
🎟 Gratuït

Notícies vàries! [Fil]

♣️ PRESENTACIÓ DE 'KLIMA'

Ja estem acabant la gira de presentació del nou àlbum i no podem estar més agraïts de les 2.000 persones que de moment heu assistit en algun dels concerts... 🙏 Ara només falta una data...

SALA CLAP · MATARÓ
📆 Divendres 13 de Maig 21h
🎟 12€ 🔗 adala.cat/klima

Ja disponibles les entrades dels concerts de presentació de 'Klima'.

🔗 ticketic.org/ca/entrades/adala

Les entrades de Girona encara no estan a la venta. Aviat més info!

Aquí la portada de 'Klima'. Una il•lustració feta per @nielcapella pel nou àlbum que veurà la llum dimarts que ve.

En aquest àlbum hem volgut anar construint de forma simultània la il•lustració i la música, inspirant-nos mútuament. Ha sigut un procés preciós crear aquest paisatge il•lustrat i sonor. Tenim moltes ganes de compartir-lo amb vosaltres!

El planazo serà aquest:
Dimarts 22 a les 22h al Youtube (escolta col•lectiva) i a les 23:59 a Spotify, Peertube i a les principals plataformes.

BIENVENIDA A L@S COMP@S ZAPATISTAS!

Demà cantaré dues cançons a l'acta de benvinguda a l'escuadrón 421 de l'EZLN. Serà un somni i un record per sempre participar en aquest acte històric per la nostra ciutat i per la lluita dels pobles i la terra.

📆 Dimarts 6, de 19h a 21h
📍 Plaça Catalunya, Barcelona

🌎 Queremos un mundo dónde quepan muchos mundos 🌍

🎹 AVUI CONCERT AL GUINARDÓ

Aquesta tarda estarem a la inauguració d'un nou espai alliberat al barri del Guinardó. L'espai porta 10 anys buit i és propietat del fons voltor Cerberus. Les veïnes del Guinardó l'han alliberat per donar espai a assemblees i entitats que no tenen espai.

🎤 Adala (en acústic)
🗓 Avui divendres, 18h
🏠 C/ Torre Vélez, 33, Guinardó

Defensem el barri, recuperem el Guinardó!

Aquest dissabte 27 estarem celebrant i donant suport a la Buenos Aires. Perquè construir comunitat i fer xarxa veïnal no és cap delicte. Vine a disfrutar i/o contribueix a la causa (40.000€ de multa), en la mesura que puguis.

🎹 Adala i Otger Ibars a les 14h
📍Plaça del Centre Cívic de Vallvidrera

Fer una donació: ko-fi.com/casabuenosaires

Construint el nou bunker... Molta música cuinarem aquí dins!!

Hoy hemos liberado dos instrumentales de la última mixtape por si alguien quiere escribirse y cantarse algo encima estos dias de confinamiento. Estan bajo licencia pública y en descarga gratuita en el siguiente enlace: anartist.org/riddims-blankfosk

Si os haceis un tema podeis enviarlo a blankfosk@anartist.org y así haremos un recopilatorio. Si hablais sobre la situación actual será brutal. Y así difundir consciencia colectiva para la transformaación social que ahora más que nunca es necesaria.

Anartist Social

Servidor social de Mastodon de Anartist
Para registrarte puedes conseguir información en https://anartist.org