BIENVENIDA A L@S COMP@S ZAPATISTAS!

Demà cantaré dues cançons a l'acta de benvinguda a l'escuadrón 421 de l'EZLN. Serà un somni i un record per sempre participar en aquest acte històric per la nostra ciutat i per la lluita dels pobles i la terra.

📆 Dimarts 6, de 19h a 21h
📍 Plaça Catalunya, Barcelona

🌎 Queremos un mundo dónde quepan muchos mundos 🌍

🎹 AVUI CONCERT AL GUINARDÓ

Aquesta tarda estarem a la inauguració d'un nou espai alliberat al barri del Guinardó. L'espai porta 10 anys buit i és propietat del fons voltor Cerberus. Les veïnes del Guinardó l'han alliberat per donar espai a assemblees i entitats que no tenen espai.

🎤 Adala (en acústic)
🗓 Avui divendres, 18h
🏠 C/ Torre Vélez, 33, Guinardó

Defensem el barri, recuperem el Guinardó!

Aquest dissabte 27 estarem celebrant i donant suport a la Buenos Aires. Perquè construir comunitat i fer xarxa veïnal no és cap delicte. Vine a disfrutar i/o contribueix a la causa (40.000€ de multa), en la mesura que puguis.

🎹 Adala i Otger Ibars a les 14h
📍Plaça del Centre Cívic de Vallvidrera

Fer una donació: ko-fi.com/casabuenosaires

Construint el nou bunker... Molta música cuinarem aquí dins!!

Hoy hemos liberado dos instrumentales de la última mixtape por si alguien quiere escribirse y cantarse algo encima estos dias de confinamiento. Estan bajo licencia pública y en descarga gratuita en el siguiente enlace: anartist.org/riddims-blankfosk

Si os haceis un tema podeis enviarlo a blankfosk@anartist.org y así haremos un recopilatorio. Si hablais sobre la situación actual será brutal. Y así difundir consciencia colectiva para la transformaación social que ahora más que nunca es necesaria.

Anartist Social

Servidor social de Mastodon de Anartist
Para registrarte puedes conseguir información en https://anartist.org